Ramazan Bayramı turları (2014)

"Ramazan Bayramı'nda nereye gitsek" diyenler için en güzel rotalar...

Ramazan Bayramı'nda bu yıl toplam 5 gün tatil var. Muhteşem 5 günün tadını çıkarabileceğiniz en güzel tatil rotalarını sizin İçin yazdık. Deniz-kum-güneş üçlüsüne doyacağınız, antik şehirleri gezebileceğiniz ve doğanın tadını çıkarabileceğiniz en güzel Ramazan Bayramı turları bu listemizde.

İşte

Ramazan Bayramı tatili için en güzel tatil destinasyonları...


Karadeniz turu

Doğayla iç içe muhteşembir tatil hayal ediyorsanız, bu

Ramazan Bayramı tatilinde mutlaka Karadeniz'i görmelisiniz. Karadeniz'in yemyeşil doğasında ve muhteşem yaylalarında 5 günlük tatilin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz. Pek çok tur şirketinin uygun tur programlarını satın alabilir, dilerseniz uygun pansiyon ve otellerde de konaklayabilirsiniz.

Reklam
Reklam

Amasya'dan başlayarak Artvin'e doğru uzanacak yolculuğunuzda, Rize'de Zil Kale'ye ve Ayder Yaylası'na, Trabzon'da Sümela Manastırı ve Uzungöle, Artvin'de Karagöl'e ve Ordu'da Boztepe'ye mutlaka uğrayın. Karadeniz'in enfes yemeklerinin tadına bakmayı da unutmayın!

Detaylı bilgi için: Anı Tur 444 0 264


Kapadokya turu

Ramazan Bayramı tatilinde masalsı ve büyüleci bir şehre yolculuğa ne dersiniz? UNESCO'nun Kültür Mirası Listesi'nde yer alan Kapadokya, en çok merak uyandıran tatil rotalarından biri. Peribacalarının gizemli havasını keşfe çıktığınızda Göreme Açık Hava Müzesi, Ihlara Vadisi, Kaymaklı Yeraltı Şehri, Ürgüp ve Avanos bölgesi görülmesi gereken yerlerin başında geliyor. Bunun dışında balonla şehri tepeden seyredin, günbatımının tadını çıkarın ve Kapadokya'nın muhteşem şaraplarını tatmayı unutmayın.

Detaylı bilgi için: Ets Tur 444 0 387


Pamfilya turu

Antalya, Alanya, Side bölgelerini kapsayan

Pamfilya, hem kültürel özellikleri hem de muhteşem doğası ile kusursuz bir tatil rotası. Pamfilya bölgesinde denizin ve güneşin tadını çıkarırken, Zeus Tapınağı, Aspendos Tiyatrosu, Hadrianus Kapısı gibi antik kalıntılar arasında kendinizi büyülü bir tarihin içerisinde bulabilirsiniz.

Reklam
Reklam

Detaylı bilgi için: Jolly Tur 444 0 644


Likya turu

Ramazan Bayramı tatilinde denizin ve güneşin tadını çıkarmak istiyorsanız, pek çok tur şirketinin düzenlediğ Likya turlarına katılabilirsiniz. Dalaman'dan başlayan turlar, Akyaka, Gökova, Fethiye ve Dalyan gibi deniz tatilinin vazgeçilmez adreslerini geziyor. Keşfedilmemiş pek çok koya tur dahilinde tekne turları da düzenleniyor. Muhteşem plajların yanı sıra Tlos Antik kenti, Kelebekler Vadisi, Noel Baba Klisesi ve Xanthos Antik Kenti'ni de Likya turları kapsamında görme şansına erişebilirsiniz.

Detaylı bilgi için: Pronto Tur 444 9192


Gap turu

Bu Ramazan Bayramı tatilinde Güneydoğu Anadolu'nun büyüleyici atmosferine kapılmak ister misiniz? Bu Ramazan Bayramı tatilini kültür dolu bir geziyle geçirmek isterseniz, Güneydoğu Anadolu'yu keşfe çıkabilirsiniz. Mardin'den Gaziantep'e kadar Türkiye'nin en zengin kültürüne sahip olan şehirlerde keşfe çıkmak isterseniz, tur şirketlerinin gezi programlarına mutlaka göz atın.

Detaylı bilgi için: Anı Tur 444 0 264


Asos, Ayvalık ve Bozcada turu

Reklam
Reklam

Asos, Ayvalık ve Bozcaada, sakin ve keyif dolu bir tatil yapmak için en doğru adreslerden olabilir. Hem deniz-kum-güneş üçlüsünün tadını çıkaracağınız hem de Asos'un kültürel dokusuna ziyaretler yapabileceğiniz bu turlar, oldukça uygun fiyatlarıyla da bütçenize zarar evrmiyor.

Detaylı bilgi için: Tatilsepeti.com 444 44 20


Konuyla ilgili diğer haberlerimiz:

Oteller hakkında 15 sinir bozucu şey

En ucuz tatil yerleri (2014)

Yüzmek için en güzel 25 yer