Ramazan Bayramı'na Doğru

Artvin Valisi Necmettin Kalkan, Ramazan Bayramı'nın insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olması temennisinde bulundu.

Artvin Valisi Necmettin Kalkan, Ramazan Bayramı'nın insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olması temennisinde bulundu.

Kalkan, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, Türkiye'nin dört bir yanındaki insanların birbirlerini sevgiyle ve sevinçle kucakladığı, sevgi ve dostluk bağlarının güçlendiği bir bayrama daha kavuşmanın büyük mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Dini bayramların, ortak değerler çerçevesinde, insanları birbirine yakınlaştıran, milletin birlikte yaşama ve aydınlık bir geleceği bir arada kucaklama arzusunun tazelendiği özel günler olduğunu ifade eden Vali Kalkan, şöyle devam etti:

Reklam
Reklam

"Kırılan gönüllerin onarıldığı, dargınlıkların unutulduğu, kaynaşma ve birlik olma duygusunun perçinlendiği bu günler milletimizin geleneğinde müstesna bir yere sahiptir. Unutulmamalıdır ki, güçlü bir toplumsal yapının oluşturulması, aklın ve bilimin yol göstericiliğinden ayrılmayan, öz değerlerine bağlı, çalışmayı, güzel ahlaklı olmayı ilke edinen erdemli kuşaklar yetiştirilmesi ile mümkündür. Bu nedenle, birey ve toplum yaşamında çok önemli bir yeri bulunan bayramlar, çocuklarımıza tüm gerekleriyle, anlamına uygun biçimde yaşatılmalı, sevgi, saygı ve dostluk bağlarının güçlenmesi amacıyla en iyi biçimde değerlendirilmelidir. Artvinli hemşehrilerimin Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, bayramın insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olmasını temenni ediyorum."

Muhabir: Bayram Sarayoğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: