Ramazan Bayramı'na Doğru

KOCAELİ (AA) - Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

KOCAELİ - Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Karaosmanoğlu, yayımladığı mesajda, bayramların getirdiği kardeşlik, barış ve huzur ortamının değerini kavrayarak, iyiye ve güzele yönelmek gerektiğini belirterek, insanların hayatlarında hoşgörüyü egemen kılarak, her türlü dargınlık ve kırgınlıkları bir tarafa bırakıp kucaklaşmasını istedi. "Bayramlar kırılan gönüllerin onarıldığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, kardeşlik duygularının geliştiği, kültür ve inanç değerlerimizin güç kazandığı özel günlerdir" ifadesini kullanan Karaosmanoğlu, şunları kaydetti: "Bu bayramda nasıl ki annelerimizi, babalarımızı, eşimizi, dostumuzu unutmayacak, onların yanında olacaksak, aynı şekilde gazilerimizi, şehitlerimizi ve onların yadigârları çocuklarını, yetimlerimizi de unutmayacak, onların da yanında olacağız. Bayramlar sevinç günleridir. Neşe ve heyecan, her yeri kaplar. Bayram sabahları hepimiz o neşeyle, sevinçle çıkarız sokağa. Camilere yöneliriz. Komşularımızla, dostlarımızla kucaklaşır, gönüllerimizi bir ferahlık sarar. Oruçlarla, iftar, teravih, sahurlarla geçen; ibadetin hazzıyla yaşadığımız, kendi derinliklerimize inerek, dualarla idrak ettiğimiz ayların en güzelinden sonra, bayram ediyoruz. Ramazan Bayramı bize hem olgunluk hem de çocuklar gibi neşe veriyor. Bu vesile ile tüm hemşehrilerimin Ramazan Bayramı'nı en kalbi dileklerimle kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz