Ramazan Bayramına Doğru

MERSİN (AA) - Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

MERSİN - Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Güzeloğlu, mesajında, dayanışma duygusunun tezahür ettiği, sevgi, barış ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, dargınların barıştığı, insanların kucaklaştığı bir güne daha erişmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Bayramların, kardeşliğin, dayanışmanın, birlik ve beraberliğin tazelendiği günler olduğunu dile getiren Güzeloğlu, bayramların, güzel ahlakı, insanlara iyi davranmayı, küçükleri sevmeyi, büyüklere saygı göstermeyi ve onları ihmal etmemeyi hatırlatan yönünün unutulmaması gerektiğini kaydetti. Bayramların neşe ve sevinç günleri olduğuna değinen Güzeloğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Bayramlarda kırgınlıklar, dargınlıklar ve küskünlükler sona erdirilmelidir. Akrabalar ile hastalar ziyaret edilmeli, yoksullar ve yetimler sevindirilmeli, büyüklerimizin gönülleri hoş tutulmalıdır. Birlik olma ve bir arada yaşama şuuru ile insan ilişkilerinin güçlendiği özel bir gün olan Ramazan Bayramı’nın maneviyatına uygun olarak değerlendireceğine inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Mersinlilerin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, bayramın tüm insanlığa barış, huzur ve refah getirmesini diliyorum." Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Özcan ise belediye olarak Ramazan Bayramı ile ilgili tüm hazırlıkların tamamladığını vurguladı. Mersinlilerin rahat ve huzurlu bir Ramazan Bayramı geçirmesi için özveriyle çalıştıklarını dile getiren Özcan, şunları kaydetti: "Ramazan Bayramı tatili süresince Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Zabıta Müdürlüğü, Fen İşleri Daire Başkanlığı, MESKİ Genel Müdürlüğü, İtfaiye Daire Başkanlığı, Otobüs İşletme Müdürlüğü, Otogar Müdürlüğü ve Mezarlıklar Müdürlüğü’nde nöbetçi ekipler 24 saat görev başında olacaktır. Halkımızın bayram tatilini rahat, huzurlu ve sorunsuz geçirmesi için tüm önlemleri aldık. Ayrıca, Mersin halkının Ramazan Bayramı’nı en içten duygularla kutlar, vatandaşlarımın her günlerinin bayram coşkusu ve neşesi içinde geçmesini temenni ederim." Şehir Mezarlığı’nda da tüm hazırlıkların tamamlandığını aktaran Özcan, yaşlı ve hasta vatandaşlar için mezarlık içinde servis araçlarının ücretsiz hizmet vereceğini sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz