Ramazan Bayramına Doğru

DENİZLİ (AA) - Denizli Belediye Başkanı Zolan, "Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir" dedi.

Denizli Belediye Başkanı Zolan, "Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir" dedi. Zolan, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, vatandaşların bayramını kutladı. Bayramların, dargınların barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olduğunu belirten Zolan, şunları kaydetti: "Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. İnsanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. O kadar büyülüdür ki, gelişi bütün bir yıl beklenir ve gidişindeki keder de ancak böyle bir ikinci geliş ümidiyle hafifler. Tasa sevince, hüzün ise neşeye dönüşür." Vatandaşların Ramazan Bayramını huzur içinde geçirebilmeleri için çeşitli tedbirler aldıklarını kaydeden Zolan, ayrıca bayramın 1. ve 2. günü özel halk otobüslerinin ücretsiz olduğunu bildirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: