Ramazan Bayramı'na Doğru

Malatya Belediyesi Ramazan Bayramı'nda vatandaşların rahat ve huzurlu bir bayram geçirmeleri için iş makinelerini çalıştırmayacağını bildirdi.

Malatya Belediyesi Ramazan Bayramı'nda vatandaşların rahat ve huzurlu bir bayram geçirmeleri için iş makinelerini çalıştırmayacağını bildirdi. Malatya Belediyesinden yapılan açıklamada, gürültüye meydan vermemek için bayram süresince alt yapı ve üst yapı çalışmalarına ara verileceği belirtildi. Çalışmaların yarın akşam saatlerinden itibaren durdurulacağı ifade edilen açıklamada, şunlara yer verildi: "Özalper ve Ferhadiye Mahalleleri'nde sürdürülmekte olan drenaj çalışmaları başta olmak üzere, şehir genelinde devam eden çalışmaları, arefe günü akşam saatlerinden itibaren durdurulacaktır. Zafer, Fırat, Melekbaba mahalleleri, çevre yolu batı girişi ve şehir geçişi ile Yeşiltepe 100. Yıl Caddesi’nde sürdürülen kaldırım ve çevre düzenleme çalışmalarına da ara verilecektir.Yaya ve araç trafiğinin rahat ve güvenli bir şekilde sağlanması amacıyla kaldırım ve çevre düzenleme çalışmalarında kullanılan malzemeler ise düzenli bir şekilde toparlanacaktır. Drenaj hattı çekilen bölgelerde de kazılan yerler doldurularaktır."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: