Ramazan Bayramı'na Doğru

AK Parti Adana Milletvekilleri Necdet Ünüvar, Şükrü Erdinç ve Fatoş Gürkan Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

AK Parti Adana Milletvekilleri Necdet Ünüvar, Şükrü Erdinç ve Fatoş Gürkan Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Ünüvar mesajında, bayramların var olan dayanışma duygularının yoğunlaştığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği önemli günler olduğunu belirtti. Bayramlar insanları birbirine yakınlaştırdığını ve bütünleştirdiğini ifade eden Ünüvar, şunları kaydetti: "Bayramların bu özelliğinden faydalanmalıyız. Özellikle de kötü niyetli güçlerin milli birlik ve beraberliğimizin sınadığı bugünlerde bu önemli günleri değerlendirmeli, İhtiyaç sahiplerini tespit etmeli ve yardım etmeliyiz, Çocuklara ayrı bir önem göstermeli onlara bugün farkındalığını hissettirmeliyiz. Anne ve babamızı yaşlı akrabalarımızı ziyaret etmeli ve çocuklarımıza da bu duyguyu aşılamalıyız. Bir gün bizde yaşlanacağız asla unutmamalıyız." Erdinç de mesajında Türkiye'de bayram sevincinin yaşandığına ancak dünyanın birçok yeridne bayram sevincinin yaşanamadığına dikkati çekti. Ramazan Bayramı’na buruk gönülle ve üzüntüyle giren tüm insanların hüznünü yüreklerinde hissettiklerini aktaran Erdinç, "Dünyanın değişik coğrafyalarında yaşanan acıların ülkemizde yaşanmaması için birlik ve dayanışma içerisinde ülkemizi ileriye taşıyacak projeler geliştirmeliyiz. Unutmayalım ki, gösterilecek olan gayret aydınlık bir gelecek içindir" ifadelerini kullandı. Ramazan ayından sonra Ramazan Bayramı'na ulaşmanın sevincini yaşadıklarını dile getiren Gürkan da şu mesajları verdi: "Bu bayram ki şefkat ve merhamet duyguları deryalarla ölçülemez. Sevgi ve hoşgörü güzellikleriyle birbirimizi kucaklayalım. Böylece fakir, öksüz, yetişkin ve ihtiyaçlıların yaralarına merhem olunur.Yaşlı ve hastalarımızın gönülleri alınarak toplumumuz içerisindeki sevgi bağlarının güçlenmesi sağlanır. Toplum olarak sevgi saygı huzur ve yardımlaşma yanında birlik ve beraberliğe çok fazla ihtiyacımız var." AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı ve Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk de yayımladıkları mesajla Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz