Ramazan Bayramına Doğru

EDİRNE (AA) - Edirne Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan, bayramların içinde pek çok sevinç ve mutluluğu içinde barındırdığını belirtti.

Edirne Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan, bayramların içinde pek çok sevinç ve mutluluğu içinde barındırdığını belirtti. Özcan, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, bayramların manevi olarak insana pek çok şey kattığını bildirdi. Mutlu bir bayram dileyen Özcan, kutlamasında "Bayramlar toplumsal birlikteliğin arttığı, sevgi, saygı ve hoşgörü gibi insanı insan yapan manevi kavramların bizatihi görüldüğü, mutlulukların arttığı; yaşlının ayrı, gencin ayrı, çocuğun ayrı sevindiği günlerdir. Ramazan Bayramı’nın aramızdaki bağları güçlendirmesine, millet olarak birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlara erişmemize vesile olmasını diler, Edirnemiz'e, güzel ülkemize, dünyaya huzur ve barış getirmesini temenni ederim" ifadelerine yer verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: