Ramazan Bayramı'na Doğru

DENİZLi (AA) - Denizli Valisi Abdülkadir Demir, bayramların toplumu bir arada tutan en önemli yapı taşlarından olduğunu belirtti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da mesajında, bayramların kardeşlik, hoşgörü, birlik ve beraberliğin pekiştiği günler olduğunu belirterek, Ramazan Bayramı'nın tüm İslam alemine huzur ve barış getirmesini diledi. Bayramların manevi değerleri içinde barındırdığını dile getiren Zolan, şunları kaydetti: "Bu bayram, herkesin birbirine hoşgörü ile baktığı, paylaşma ve dayanışma duygusunu güçlendirdiği anları yaşamalıyız. Ramazan Bayramı'nı çok iyi değerlendirerek dargınlıklara ve küslüklere son vermeli, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım etmeli, onların sıkıntılarını paylaşmalıyız. İnşallah, Allah bu güzel günleri gelecek yıl da yaşamamızı nasip eder."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz