Ramazan Bereketi “gönül Sofraları”nda Artıyor

Gaziosmanpaşa Mevlana Mahallesi 875 Sokak’ta yeni açılan parkta binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşen Gönül Sofraları Açık...

Gaziosmanpaşa Mevlana Mahallesi 875 Sokak’ta yeni açılan parkta binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşen Gönül Sofraları Açık Hava İftarında birlik ve beraberliğin en canlı örnekleri sergilendi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışı gereği düzenlediği Açık Hava Gönül Sofraları bugün de Mevlana Mahallesi 875 Sokak’ta yeni açılan parkta binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşti. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol ve yardımcılarının da hazır bulunduğu sokak iftarında belediye ile vatandaşlar bu anlamlı günü birlik ve beraberlik içinde geçirdi. İftar öncesi yapılan tasavvuf müziği dinletisi ve semazen gösterisi de ilgiyle izlendi. Ezanın okunmasıyla binlerce kişi hep birlikte dua ederek iftarlarını açtı.

Reklam
Reklam

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin “Gönül Sohbetleri” adı altında başlattığı, sokak iftarlarının düzenlendiği mahallelerde seçilen bir camide teravih öncesi gerçekleştirilen sohbet programlarının Mevlana Mahallesi Mevlana Camii’ndeki konuğu Mustafa Akgül oldu. Gönül Sohbetleri öncesinde Mevlana Camii önünde vatandaşlara şerbet dağıtımı yapıldı.

Gaziosmanpaşa Belediye Bahçesinde teravih sonrası gerçekleşen açık hava etkinlikleri de “Kardeşlik ve Dostluk Gecesi” ile devam etti. Belediye bahçesinde kurulu platformda sahne alan Mustafa Demirci okuduğu ilahilerle geceye katılan Gaziosmanpaşalıların büyük beğenisini topladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: