Ramazan Beylikdüzü’nde yaşanır temalı fotoğraf ödül getirdi

Beylikdüzü Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında #RamazanBeylikdüzündeYasanir (Hashtag) yarışmasında Ayça Meşeli'nin çektiği fotoğraf 1. oldu.

Beylikdüzü Belediyesi tarafından '’Ramazan Etkinliklerini En İyi Anlatan’ konulu (Hashtag) fotoğraf yarışması düzenlendi. 500'e yakın tweetin atıldığı yarışmada, Mustafa Ceceli konserinde, Ayça Meşeli’nin çekip twitter´da yayınladığı fotoğraf ödüle layık görüldü.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ömer Avşarlı'nın elinden Tablet Bilgisayar ödülünü alan Meşeli, Beylikdüzü`nde düzenlenen Ramazan Kasabası etkinliklerinden övgü ile söz etti. Ödül için teşekkür eden Ayça Meşeli, örnek hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanı Yusuf Uzun ve ekibine teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: