Ramazan Boyunca Mahalle Sofralarında Binlerce Antalyalı Iftar Yapacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı boyunca kuracağı mahalle sofralarıyla yaklaşık 23 bin kişiye iftar yaptıracak....

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı boyunca kuracağı mahalle sofralarıyla yaklaşık 23 bin kişiye iftar yaptıracak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı hazırlıklarını sürdürüyor. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından Ramazan ayında; Muratpaşa, Kepez, Konyaaltı, Döşemealtı, Aksu ilçelerinde mahalle sofraları kurulacak. 19 ayrı yerde kurulacak sofralarda Antalyalılara iftar yemeği ikram edilecek. Büyükşehir Belediyesi, bir ay boyunca yaklaşık 23 bin kişinin oruç açmasına imkan sağlayacak.

Reklam
Reklam

Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan çalışmaları iftar sofralarıyla sınırlı kalmayacak. Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi önü, otogar, Şarampol kapalı yol ve Doğu Garajı bölgelerinde her gün vatandaşlara kumanya dağıtacak. Ramazan ayı boyunca yaklaşık 30 bin kişinin, her gün kumanyayla oruç açmasını sağlayacak olan Büyükşehir Belediyesi, 15 bin kişiye de 60 camide lokma dağıtacak. Sosyal Hizmetler uzmanları ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen 2 bin 750 kişiye de gıda paketi yardımı yapılacak. Ayrıca bir 500 ihtiyaç sahibinin evine her gün sıcak yemek götürülecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Ramazan Şenliği 20 Temmuz-17 Ağustos tarihleri arasında Karaalioğlu Parkı’nda gerçekleştirilecek. Ramazan Şenliği’nde ünlü sanatçılar konser verecek, cuma akşamları şair-yazar Sunay Akın, ‘Mahya Işıkları’ adlı tek kişilik gösterisini sunacak. Karaalioğlu Park’ında bu yıl alışveriş ve gıda stantları kurulmayacak, sadece tanıtım stantları yer alacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: