Ramazan Çadırı Mevlid-i Şerif İle Sona Erdi

Elbistan Belediyesi Kent Konseyi tarafından organize edilen Ramazan Çadırı Kültür Etkinlikleri, okunan Mevlid-i Şerif ile...

Elbistan Belediyesi Kent Konseyi tarafından organize edilen Ramazan Çadırı Kültür Etkinlikleri, okunan Mevlid-i Şerif ile sona erdi.

Şehit Er Mehmet İnan Parkı içerisinde bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen Ramazan Çadırı Kültür Etkinlikleri, düzenlenen program ile sona erdi.

Kapanış öncesi bir konuşma yapan Elbistan Kent Konseyi Genel Sekreteri Mustafa Keleşoğlu, etkinliklerin 25 gün sürdüğünü söyledi.

Sema gösterisi ile başlayan etkinliklerde dernek, vakıf, odalar ve bazı kurumlar tarafından çeşitli programlar hazırlandığını ifade eden Keleşoğlu, desteklerinden dolayı Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük başta olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Daha sonra emekli imam hatip Ali Sezer’in Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından, kasideler, ilahiler ve Mevlid-i Şerif okundu.

Son olarak ise, müzik öğretmeni Hamza Canatan ve ekibi Türk Sanat Müziği ve Türk Tasavvuf Müziği dinletisi sundular.

Kapanış programına Elbistan Kent Konseyi Başkanı Mükremin Yinanç ve vatandaşlar katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: