Ramazan Çelik Hem Oynadı Hem Oynattı

14. Geleneksel Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında Bolulu ses sanatçısı Ramazan Çelik, sahne performansıyla göz doldurdu.

14. Geleneksel Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında Bolulu ses sanatçısı Ramazan Çelik, sahne performansıyla göz doldurdu.

Festival kapsamında düzenlenen konserlerin birinci günü Karatepe stadındaki sanatçı Ramazan Çelik’in konseriyle start aldı. Konser öncesinde belediye tarafından bu yıl üçüncüsü basılacak olan “Hoş Sada 3” kitabı için yapılan ödüllü yarışmada şiir, hikaye, mani, resim, fotoğraf ve mektup dallarında dereceye girenlere ödülleri Kumluca Kaymakamı Salih Işık, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya ve protokol üyeleri tarafından verildi.

Reklam
Reklam

Ödül törenin sırasında konuşan Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, belediye olarak her beş yılda bir “Hoş Sada” isimli kitap çıkarttıklarını, bu yıl ise üçüncü baskını gerçekleştireceklerini söyledi. Başkan Çetinkaya, “Bu kitap sayesinde Kumluca’nın her beş yıllık birikimini tarihe not düşmüş oluyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Törenin ardından beklenen ses Ramazan Çelik’in sahneye çıkmasıyla Karatepe Stadında coşkulu anlar yaşandı. Konser anında vatandaşlar için birde gelin-damat sürprizi vardı. 24 Nisan Çarşamba günü gerçekleşecek Geleneksel Yörük Göçünde evlendirilecek çiftler İnci ve Himmet Taner ile Ayşe ve Emrah Kaya’nın kına gecesi sahnede yapıldı.

Konser boyunca hareketli türkü ve şarkılarla dinleyenlere hareketli anlar yaşatan sanatçı Ramazan Çelik, stadyum içerisinde tüm tribünleri selamladı, hem oynadı hem oynattı.

Konserin sonunda sanatçıya Kumluca Kaymakamı Salih Işık ve Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya tarafından üzerinde Kalekule figürlü sanatçının kendi resminin yer aldığı bir kahve takımı hediye edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: