Ramazan Etkinlikleri Devam Ediyor

Adıyaman Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri, her akşam hız kesmeden devam ediyor.Demokrasi Parkı’nda, on bir...

Adıyaman Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri, her akşam hız kesmeden devam ediyor.

Demokrasi Parkı’nda, on bir ayın sultanı Ramazan ayına has düzenlenen programlar, vatandaşlara Ramazan’ın tadını yaşatıyor. Yoğun katılımın sağlandığı etkinlikler kapsamında, önceki akşam geleneksel Türk tiyatrosunun en önemli unsuru olan Hacivat-Karagöz gölge oyunu, orta oyunu ve kukla gösterisi sergilendi. Aileleriyle birlikte programa katılan çocuklar, tiyatro oyunlarına yoğun ilgi gösterdi.

Malatya Ege Gösteri Üretim Merkezi oyuncuları Mehmet Ali Karataş ile Sunay Şahin tarafından sergilenen oyunlar, gece geç saatlere kadar devam ederken, çocuklar hoşça bir akşam geçirmenin tadına vardı. Gösterilerde, çocuklar için genel görgü kuralları ile sosyal yaşamda karşılarına çıkan bazı olaylar işlendi.

Reklam
Reklam

İlgiyle izlenen geleneksel Türk tiyatrosu konulu programın sonunda, Adıyaman Belediye Başkan Danışmanı Mehmet Emin Yağımlı, oyunculara gecenin anısına birer buket çiçek takdim ederek, performanslarından dolayı tebrik etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: