Ramazan Etkinliklerine Yoğun İlgi

İzmit Belediyesi tarafından mahallelerde düzenlenen Ramazan etkinlikleri büyük ilgi görüyor. 52 mahallede 52 etkinliğin düzenlendiği...

İzmit Belediyesi tarafından mahallelerde düzenlenen Ramazan etkinlikleri büyük ilgi görüyor. 52 mahallede 52 etkinliğin düzenlendiği İzmit, Ramazan geceleri renkli gösterilere sahne oluyor.

Yenişehir Mahallesindeki Çocuk Hakları Okulunun da içerisinde bulunduğu Fahri Akbaş Parkında iftarın ardından Burak Sezen şov çocuklara unutamayacakları saatler yaşattı. Çocuklar kadar yetişkinlerin de büyük ilgi gösterdiği şovu Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Belediye Meclis Üyesi İbrahim Elgin, mahalle muhtarı Ahmet Belhan da vatandaşlarla birlikte izledi.

Reklam
Reklam

Başkan Doğan bölge sakinlerinin ramazanlarını kutlayarak, " Ramazan bereket demektir. İşte burada hep beraberiz ve birlikte kültürümüzü yaşıyoruz. Sizler büyüdüğünüzde bugünleri hatırlayacak, bu güzel anları ve duyguları anımsayacaksınız" dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz daha sonra aynı mahallede bulunan Yavuz Selim Camiin’e geçerek burada teravi namazı kıldılar. Karaosmanoğlu ve Doğan, namaz sonrası buradaki vatandaşlarla çay içip sohbet ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: