Ramazan Hazırlıkları

DENİZLİ (AA) - Kimse Yok Mu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Denizli Şube Müdürü Mehmet Tulunay, Ramazan ayında Denizli ve Burdur'da bin 500 aileye kumanya paketi dağıtmayı planladıklarını söyledi.

DENİZLİ - Kimse Yok Mu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Denizli Şube Müdürü Mehmet Tulunay, Ramazan ayında Denizli ve Burdur'da bin 500 aileye kumanya paketi dağıtmayı planladıklarını söyledi. Tulunay, düzenlediği basın toplantısında, Ramazan'ın güzelliklerin yaşandığı bir ay olduğunu, dernek olarak Ramazan'a yönelik hazırlıkları tamamladıklarını ifade etti. Kimse Yok Mu Derneğinin 41 ilde şubesinin olduğunu, 81 ilde faaliyet gösterdiğini hatırlatan Tulunay, Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi ailelere, içerisinde 14 kalem gıda maddesinin bulunduğu 70 liralık kumanya paketi dağıtacaklarını bildirdi. Denizli şubesi olarak geçen yıl bin 300 kumanya paketi dağıttıklarını bildiren Tulunay, "Ramazan ayında, Denizli ve Burdur'da ihtiyaç sahibi bin 500 aileye kumanya pekatlerini ulaştırmayı hedefliyoruz. Kumanya paketleri 81 ilde 178 bin 300 aileye, 103 ülkede ise 110 bin aileye dağıtılacak" diye konuştu. Tulunay, Denizli'de bu yıl da iftar çadırı açılmayacağını, fakat 22 ilde kurulacak iftar çadırlarında Ramazan ayı boyunca 636 bin 300 kişiye iftar verileceğini belirterek "Farklı ülkelerde ise kurulacak çadırlarda 500 bin insana iftar verilecek" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: