Ramazan Hazırlıkları

DENİZLİ (AA) - Kimse Yok Mu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Denizli Şube Müdürü Mehmet Tulunay, Ramazan ayında varlıklı ailelerle ihtiyaç sahibi aileleri iftarda buluşturmayı hedeflediklerini belirtti.

DENİZLİ - Kimse Yok Mu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Denizli Şube Müdürü Mehmet Tulunay, Ramazan ayında varlıklı ailelerle ihtiyaç sahibi aileleri iftarda buluşturmayı hedeflediklerini belirtti. Tulunay, Ramazan ayında yapacakları yardım faaliyetleriyle ilgili yaptığı açıklamada, Ramazan ayının, ihtiyaç sahibi ailelere, maddi durumu ve imkanları uygun olanlarımızın el uzattığı, zenginin yoksulu görüp gözettiği, sahip çıktığı bir ay olduğunu vurguladı. Ramazan ayında, maddi imkanları olan aileleri, ihtiyaç sahibi ailelerle iftar sofrasında buluşturmayı hedeflediklerini kaydeden Tuluyan, "Ramazan ayında sofralarındaki yiyecekleri ihtiyaç sahibi ailelerle de paylaşmak isteyen aileler, bizim aracılığımızla bunu yapabilirler. Böylece Ramazanın bereketinin yaşanmasına vesile olmayı düşünüyoruz. Bu anlamda birlik ve beraberliğin, varlıkla yokluğun buluşturulmasında derneğimiz bir köprü olmaya çalışıyor" diye konuştu. Derneğin yardımlarının sadece ramazanla bitmediğini dile getiren Tulunay, Ramazan dışında da mağdur ailelere destek olduklarını, yıl boyunca çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Tulunay, 2012'de derneğin 2 bin 345 ihtiyaç sahibine yardım ettiği bilgisini vererek, Denizli esnafının işyerlerine koydukları kumbaralar aracılığıyla yardım topladıklarını belirtti ve "Hayırseverlermiz Ramazan ayı münasebetiyle görmüş oldukları o kumbaralara da yardımda bulunabilirler. Bu noktada 2012 yılında kumbaralarda paralardan 334 aileye yardımda bulunduk" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: