Ramazan Keşan'da güzel

Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın düzenlediği ‘Ramazan’da Trakya bir başka güzel. İstanbul komşularıyla güzel’ etkinliği sürüyor

Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından bu yıl ilk kez başlatılan ‘Ramazan’da Trakya bir başka güzel. İstanbul komşularıyla güzel’ etkinliği yoğun bir katılımla gerçekleşiyor.

Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından koordine edilen program çerçevesinde değişik illerde iftar programı düzenleyen AK Parti İlçe Başkanlıklarına AK Parti Sultangazi İlçe Başkanlığı ‘da eklendi. Ramazan Ayı’nın ilk günlerinde şehitler diyarı Çanakkale’de iftarını teşkilat mensuplarının katılımıyla vatandaşlarla birlikte açan Ak Parti Sultangazi İlçe Yönetimi bu kez de Edirne’nin şirin İlçesi Keşan’a konuk oldular.

Reklam
Reklam

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen etkinlik esnaf ziyareti ile başladı. İhtiyaç sahiplerine Kumanya yardımı ile devam edilen program yaklaşık 2000 kişinin katıldığı sokak iftarıyla sona erdi.

Çocuklar için çeşitli programların organize edildiği organizasyona Anayasa Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Milletvekili Burhan Kuzu, İstanbul Milletvekilleri Ahmet Baha Öğütken ve Tülay Kaynarca, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Ak Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Av. Abdullah Güler, Ak Parti Sultangazi ilçe Başkanı Av. Murat Atım, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Öztürmen, Gençlik Kolları ve Partiler katıldı. Keşanlıların büyük ilgi gösterdiği dev organizasyonda vatandaşlar Sultangazili konuklarına büyük ilgi gösterdiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: