Ramazan Komşuluk İlişkilerini Arttırıyor

Düzce’nin Konuralp Beldesi Bağlık Mevkii 1. sokak sakinleri bir araya gelerek oruç açtı. Sokak ortasında...

Düzce’nin Konuralp Beldesi Bağlık Mevkii 1. sokak sakinleri bir araya gelerek oruç açtı. Sokak ortasında kurulan İftar yemeğinde bir araya gelen mahalle sakinleri birlik ve beraberliğin güzel bir örneğini oluşturdu.

Konuralp’te bir ilk yaşandı. Ramazan geleneğini yaşatarak, birlik ve beraberliğin güzel bir örneği sergilendi. Bayanların organizasyonu ile sokağın ortasına kurulan masalar iftar öncesi yemeklerle donatıldı. Mahalledeki bayanların ortaklaşa hazırladığı iftar menüsü ise birbirinden değişik yemek çeşitleri ile ağızlar tatlandı.

Reklam
Reklam

Aynı sofrada oruç açmanın mutluluğunu yaşayan büyükler kadar çocuklarda güzel bir akşam geçirdi. 50 kişilik iftar sofrasında buluşan mahalleli unutulmaz bir Ramazan gecesi yaşadı.

Bir arada olmaktan mutluluk duyduklarını belirten mahalle sakinleri, “Ramazan ayında orucumuzu mahalle sakinlerimiz ile birlikte açmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu vesilelerle bir araya gelmeye mahalle sakinlerimiz olarak devam edeceğiz” dediler.

Bu yıl ilk kurulan iftar yemeğinin geleneksel hale getirileceği belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz