Ramazan Pidesi 1 Liraya Satılacak

BİLECİK (AA) - Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik'te 350 gramlık Ramazan pidesinin 1 liraya satılacağını bildirdi.

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik'te 350 gramlık Ramazan pidesinin 1 liraya satılacağını bildirdi. Yağcı, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fevzi Uzun ve fırıncılarla birlikte yaptığı basın açıklamasında pide fiyatlarının bu yıl da değişmeyeceğini belirtti. Ramazan ayının herkese hayırlar ve güzellikler getirmesi temennisinde bulunan Yağcı, yaptıkları toplantı sayesinde her yıl olan pide fiyatları karmaşasının önüne geçmek istediklerini belirterek, şunları kaydetti: "Ramazan pidesi, Ramazan ayının olmazsa olmaz geleneği arasına girmiş, önemli bir gıda maddesidir. Aslında bu toplantı Bilecik Belediyesi olarak fırıncılarımıza yapacağımız bir teşekkür toplantısı anlamına da gelmektedir. Maalesef bazen insanların menfaatleri çatışma içinde olabiliyor. Biz de kamu kurumları ve idareciler olarak bunları dengeleme çabası ve gayreti içerisindeyiz. Bilecik'te pide fiyatlarını bu yıl TSO Başkanlığının organizasyonunda fırıncılarımızla birlikte güzel bir iş yapıldı. Hep birlikte işbirliği içinde, halkımızdan gelen talepleri de göz önünde bulundurarak, pide fiyatlarının değiştirilmemesi ve geçen yıl olduğu gibi devam ettirilmesine ilişkin olarak bir karar alındı. Bu karar, halkımız ve bizler adına son derece memnuniyet ve mutluluk vericidir. Yani 350 gram pide, 1 liradan vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Ben bu anlamda böyle bir fedakarlıkta bulunan başta TSO başkanı ve üyeleri ile fırıncılarımıza teşekkür ediyorum." Yağcı, vatandaşları düşündükleri gibi esnafı da unutmadıklarını belirterek, aldıkları her kararda eşitlik ve hak ilkesini göz önünde bulundurduklarını sözlerine ekledi. TSO Başkanı Fevzi Uzun ise fırıncılarla birlikte konuyu ele aldıklarını, pide fiyatlarında bu yıl değişikliğe gitmemeyi düşündüklerini belirterek, kararın vatandaşlara hayırlı olmasını diledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: