Ramazan Savaşlı minikler yardım peşinde

Değerler Eğitimi çerçevesinde Ramazan Savaş 1/B sınıf öğrencileri Kardeş okul Topallı İlköğretim 5/A Sınıfının hazırladığı..

Değerler Eğitimi çerçevesinde Ramazan Savaş 1/B sınıf öğrencileri Kardeş okul Topallı İlköğretim 5/A Sınıfının hazırladığı kermese giderek yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneğini sergilediler.

Güzel bir tesadüf olarak Eylül atamasında Topallı İlköğretim Okuluna Türkçe Öğretmeni olarak atanan Ayfer Sümer’e, Ramazan Savaş İlköğretim 1/B sınıf öğretmeni olan ablası Handan YILDIZ kermeste yalnız bırakmayarak “iki kardeş el ele, kardeş okullar zirveye” proje kapsamında öğrenci ve velileriyle destek oldular.Topallı İlköğretim Okulu Müdürü; Mustafa KAPLAN, Ramazan SAVAŞLI miniklerini karşılayarak, misafirperverliğin güzel örneklerini sergileyip, çocukların gönlünde taht kurdu. Ramazan SAVAŞ İlköğretim Okul Müdürü İsmail ATEŞ Kardeş okula olan desteklerinin artarak devam edeceğini belirtti.

Reklam
Reklam

Daha sonraki uygulama ve projelerde bir araya gelme planlaması yapılarak konuk okul köyden ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz