"Ramazan Sokağı" Etkinlikleri Başladı

ÇORUM (AA) - Çorum Belediyesince kurulan "Ramazan Sokağı"ndaki etkinlikler, tasavvuf musikisi sanatçısı Ömer Karaoğlu konseri ile başladı.

ÇORUM (AA) - Çorum Belediyesince kurulan "Ramazan Sokağı"ndaki etkinlikler, tasavvuf musikisi sanatçısı Ömer Karaoğlu konseri ile başladı. Gazi Caddesi üzerinde kurulan ve ramazan ayı boyunca çeşitli etkinliklerin gerçekleştirileceği Ramazan Sokağı'nda vatandaşlarla ile bir araya gelen Karaoğlu, yaklaşık iki saat süren konser süresince unutulmaz anlar yaşattı. Konser sonunda Belediye Başkan Vekili Zeki Gül, Karaoğlu'na Çorumlular adına teşekkür ederek, çiçek takdim etti. Gül, bereketin, huzurun, paylaşmanın had safhada yaşandığı on bir ayın sultanı mübarek ramazan ayının anlamına ve önemine yakışır şekilde hazırlanan programlarla, çeşitli etkinliklerin ramazan süresince devam edeceğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: