Ramazan'a Doğru

ÇANAKKALE (A.A) - Ezine Müftüsü Ahmet Yaylalı, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Ramazan'da tema olarak "selamlaşma"yı belirlediğini söyledi.

ÇANAKKALE (A.A) - Ezine Müftüsü Ahmet Yaylalı, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Ramazan'da tema olarak "selamlaşma"yı belirlediğini söyledi.

Yaylalı, yaptığı açıklamada, Ramazan ayına erişmenin huzur ve mutluluğu içinde olduklarını, yurt genelinde olduğu gibi Ezine'de de İlçe Müftülüğü'nce tüm hazırlıkların tamamlandığını söyledi.

Son atamalarla din görevlisi olmayan caminin kalmadığını belirten Yaylalı, "Tüm camilerimiz baştan aşağı temizlenerek, eksikleri giderildi ve Ramazan ayına hazır hale getirildi" dedi.

Reklam
Reklam

Yaylalı, bu yıl fitre miktarının 8 lira 50 kuruş olarak belirlendiğini ifade ederek, "Vatandaşlarımızın Ramazan ayındaki dini vecibelerini rahat ve huzurlu geçirebilmeleri için her türlü tedbir alınmıştır. Her yıl Ramazan ayında bir konu tema olarak belirlenmektedir. Bu yıl Diyanet İşleri Başkanlığımız tema olarak 'selamlaşma'yı belirledi. Bu duygu ve düşüncelerle tüm halkımızın Ramazan ayını kutluyorum" diye konuştu.

Muhabir: Ezine / Mehmet Bayer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz