Ramazana Doğru

Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, gönüllerin ve on bir ayın sultanı bir Ramazan'a daha erişecek olmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşamakta olduklarını belirtti.

Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, gönüllerin ve on bir ayın sultanı bir Ramazan'a daha erişecek olmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşamakta olduklarını belirtti. Savaş, yayımladığı mesajda, tüm hemşerilerinin ve İslam aleminin mübarek Ramazan ayını kutladı. Bir rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan'ın hoşgörüsüyle, barış, kardeşlik duygularıyla, yardımlaşma ve dayanışma özelliğiyle şüphesiz yine gönülleri, kalplerii fethedeceğini ifade eden Savaş, mesajında şunlara yer verdi: "Gönüllerin ve onbir ayın sultanı bir Ramazan'a daha erişecek olmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşamaktayız. Maneviyatıyla ve bütün güzelliğiyle mübarek Ramazan'a tekrar kavuştuk. Allah sağlık ve mutluluk içinde, başta hemşehrilerim olmak üzere bütün İslam alemine, memleketimize, yurdumuza ve insanlığa Ramazan'ı hayırlı kılsın, tekrarını nasip etsin. Mübarek Ramazan ayı bizlere ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yardımına koşmaya, vücudumuzun sıhhat ve selameti olan az yemeğe, ruhumuzun sıhhat ve selameti olan günahsız olmaya ve günahlardan kaçınmaya, dinimizin sıhhat ve selameti olan Peygamber efendimizin güzel ahlakına sahip olmaya vesile olmasını diliyorum. Ellerin semaya, dillerin duaya, gönüllerin Mevla’ya yöneldiği bu mübarek Ramazan ayının, hayırlar getirmesini diliyorum, başta hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam aleminin mübarek Ramazan ayını tebrik ediyorum"

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: