Ramazan'da Hayırla Yarışıyorlar

KOCAELİ (AA) - Kocaeli'de belediyeler, dernek ve vakıflar, Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırmak için hazırlıklarını tamamladı.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İzmit Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ilçede 3 bin aileye ramazan gıda kolisi dağıtılacak, 3 bin kişiye de nakdi yardım yapılacak. -Cansuyu Yardımlaşma Derneği Cansuyu Yardımlaşma Derneği, toplu iftar programları, ramazan kolisi, su kuyusu açma faaliyetleri, bayram öncesinde de ihtiyaç sahiplerine bayram elbisesi temin etme gibi faaliyetlerini devam ettirecek. Bu kapsamda 'Veren el' ile 'alan el' arasındaki hayır köprüsü olma vazifesini sürdüren Cansuyu, Ramazan'ın bereketinin muhtaçlarla paylaşılmasına vesile olmak ve bir yetimi sevindirmek için hayırseverlerden 70 lira olarak belirlenen kumanya ve 10 lira olarak tespit edilen iftar bedeli talep edecek. Gebze İlçesi Eski Çarşı'da dernek faaliyetlerinin tanıtılması amacıyla stant açılacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: