Ramazan'da İhtiyaç Sahiplerine Aile Sıcaklığında Hizmet

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin ihtiyaç sahiplerine kalıcı yer bulunana kadar barınma imkanı sunduğu Barınma Evi, Ramazan...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin ihtiyaç sahiplerine kalıcı yer bulunana kadar barınma imkanı sunduğu Barınma Evi, Ramazan Ayı’nda da ihtiyaç sahiplerine kucak açtı. İhtiyaç sahipleri Barınma Merkezi’nde Ramazan Ayı’nı aile sıcaklığında geçirmesini sağlıyor.

Büyükşehir Belediyesi, yardıma muhtaç, kimsesiz ve evsiz vatandaşların Ramazan Ayı’nda aile ortamında yaşamlarını sürdürmelerini sağlıyor. Üç öğün sıcak yemek, sıcak su, sağlık ve barınma hizmetleri veren merkez, ihtiyaç sahiplerine Ramazan Ayı’nı en iyi şekilde geçirmesi için hizmet veriyor. Kalıcı bir yer bulunana kadar her türlü ihtiyacı giderilen muhtaç vatandaşların hayata tutunması sağlanıyor.

Reklam
Reklam

7 gün 24 saat hizmet vermesi ile Türkiye ilk ve tek olma özelliği olan Barınma Merkezi 2012 yılında haziran Ayı itibari ile 234 farklı kişiye hizmet verdi. Bu kişilerden 37 kişiyi sığınma evine, 8 kişi huzurevine, 4 kişi de bakım ve rehabilitasyon merkezine yerleştirilmesi sağlandı. Yine bu kişilere 386 adet sağlık hizmeti verilirken, 86 kişinin ailesiyle irtibata geçilerek kendisinden haberdar olması sağlandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: