Ramazan'ın Bereketi Sokağa Taştı

İlkadım Belediyesi, bu yıl üçüncüsünü düzenlediği komşuluk iftarları kapsamında her gün farklı bir mahallede iftar...

İlkadım Belediyesi, bu yıl üçüncüsünü düzenlediği komşuluk iftarları kapsamında her gün farklı bir mahallede iftar sofraları kurarak yüzlerce İlkadımlıyı aynı sofrada bir araya getiriyor.

Mahallelerde kurulan iftar çadırlarında huzur, güven ve rahatlık bulduğunu söyleyen Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Halka yan yana olma arzusunu taşıdığımız iftar çadırımız kardeşliği, sevgiyi, kenetlenmeyi ve birlik duygusunu oluşturuyor” dedi.

İlkadım Belediyesi tarafından her akşam farklı bir mahallede kurulan iftar çadırı dün akşam Ulugazi Mahallesi’ndeydi. Ulugazi Camisi avlusunda kurulan iftar sofrasında birlik ve beraberlik havası hakimdi. İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ve eşi Lütfiye Demirtaş, Ulugazi Mahalle Muhtarı Filiz Kavalcı, belediyenin daire amirlerinin katıldığı iftar programına vatandaşların büyük ilgisi görüldü. Ezan okunmadan önce iftar sofralarını gezerek vatandaşlarla selamlaşan Başkan Demirtaş, kendisine gösterilen yakın ilgiden dolayı vatandaşlara teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Ramazan'ın manevi ikliminde dayanışmayı ve kaynaşmayı çat mahalle iftarları ile sağladıklarını belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "İnsanların kaynaştığı, hayırda yarıştığı, fakir ve kimsesizlerin elinden tuttuğu bu mübarek ay barış, huzur ve güven ortamının arttırdığı gibi birlik ve beraberlik duygusunu da pekiştiriyor. Biz belediye personeli, idari kadrosu, mahalle muhtarı ve meclis üyeleri ile bir aileyiz. Aile ortamında iftar açmanın da büyük mutluluğunu yaşıyorum” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: