Ramazanoğlu Konağı Yeni Döneme Vali Coş’un Konferansıyla Başlıyor

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Ramazanoğlu Konağı Kültür Merkezi, yeni dönemde sosyal etkinlikler takvimini Adana Valisi Hüseyin...

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Ramazanoğlu Konağı Kültür Merkezi, yeni dönemde sosyal etkinlikler takvimini Adana Valisi Hüseyin Avni Coş’un vereceği "Terör Üzerine Söyleşi" konulu konferans ile açıyor.

ÇÜ Ramazanoğlu Konağı Kültür Merkezi, 2012-2013 etkinlik dönemini 3 Kasım Cumartesi günü açıyor. Yeni dönem, Vali Hüseyin Avni Coş’un saat 11.00'de vereceği “Terör Üzerine Söyleşi” konulu konferans ile başlıyor.

Çukurova Üniversitesi öğretim üyelerinden Doç. Dr. Gözde Ramazanoğlu’nun müdürlüğünü yaptığı Ramazanoğlu Konağı Kültür Merkezi, 14. yüzyıldan günümüze kadar ayakta kalmayı başarmış çok nadir tarihi bir eser kimliğini taşıyor.

Reklam
Reklam

Merkezde üç yıl önce başlatılan çalışmalar kapsamında belirlenen takvim döneminde her ayın son cumartesi günleri Türk Sanat Müziği konseri verilirken, diğer cumartesi günleri ise değişik konularda konferanslar düzenleniyor.

Ramazanoğlu Konağı Kültür Merkezi’nde sergi ve nikah etkinlikleri de gerçekleştiriliyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: