Rambo bıçaklı meydan savaşı

Dün akşam saatlerinde akraba oldukları iddia edilen H.Ö. (15) ile H.Ö. (19) merkez Karatay ilçesi Erenler Mahallesi'nde karşı karşıya geldi.

Aralarında daha önceden husumet olduğu idda edilen gençler arasında tartışma yaşandı ve yaşanan tartışma küfürlü kavgaya dönüştü. İki genç arasında yaşanan küfürlü tartışmada bıçaklar konuştu.

H.Ö. (15) yanında devamlı taşıdığı bıçağı cebinden çıkararak akrabası H.Ö'yü yaraladı. H.Ö'nün yaralanarak yere düştüğünü gören zanlı olay yerinden uzaklaşırken, yaralı H.Ö. olay yerine çağrılan ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerinden kaçan zanlı H.Ö. ise polis ekiplerinin çalışması sonucu üzerindeki bıçakla kısa sürede yakaladı.

Reklam
Reklam

Kavganın taraflarının tartışmaları bugün Konya Numune Hastanesi Acil Servisi önünde bıçaklı kavgaya dönüştü. H.Ö'yü polis ekiplerinin hastaneye sağlık kontrolüne getirileceğini öğrenen yaralı H.Ö'nün yakınları kalabalık bir grupla hastane önüne geldi. Çocuk polisinin aracıyla hastaneye getirilen H.Ö'yü gören yaralı gencin yakınları ilk önce polis aracına saldırdı.

Olayı yatıştırmaya çalışan hastane polisleri ve güvenlik görevlileri olaya müdahale ederken biber gazı kullandı. Gazdan bazı polis memurları ile bir sivil polis de etkilendi. Polis, H.Ö'nün yakınlarının üstünde bir adet ekmek bıçağı ve rambo bıçağı yakaladı. Olay yerine çok sayıda takviye ekip sevk edildi.

Konya Numune Hastane Göğüs Cerrahisi Bölümü'nde yattığı öğrenilen H.Ö'nün sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.