Rambo, Hangi Türk’ten Özür Diledi?

Sylvester Stallone, tütün şirketlerinden aldığı para için bakın hangi Türk’ten özür diledi.

Beykoz Belediyesi’nin desteğiyle Kalyon İnşaat bünyesinde “Yaşanabilir bir çevre için el ele” konulu konferans düzenlendi.

Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında yapılan programa konuşmacı olarak çevreci yönü ve sigarayla mücadelesiyle tanınan Prof.Dr. Orhan Kural katıldı.

Kural’dan ünlü sanatçılara salvolar

Dünyanın en güzel yasağının sigara yasağı olduğunu vurgulayan Kural, ülkemizde % 85 başarıyla uygulanmasından duyduğu memnuniyeti belirterek, “Dünya bu başarıdan dolayı şaşkınlık içerisinde” dedi.

Reklam
Reklam

Cem yılmaz şimdi mutlu olabilir

“Cem Yılmaz şov programlarında benimle ikide bir alay ediyordu. Orhan Bey beni mahkemeye versin diyordu. Şimdi onu mahkemeye verdim, mutlu olabilir.

Sezen Aksu ve Teoman yıllarca para alarak maalesef sigara reklamı yaptılar. Kendisinin bulunduğu bir ortamda Sezen Aksu’nun babasına şöyle dedim. Benden önce ölürse cenazesine gideceğim. İmam ‘Nasıl bilirdiniz’ diye sorduğunda, “Kötü bilirdim” diyeceğim. Çünkü çocukları sigaraya alıştıran kimseye hakkımı helal etmeyeceğim. Teoman konserlerinde sigara reklamı yapıyordu. Tek tek sigara dağıttığını gözlerimle gördüm. Mahkemeye verdim, yasaklattım. Müziği, sponsorlukları sona erdiği için bıraktı. Evinde otursun, sigarasını, içkisini içsin.

Tarkan ve Hülya Avşar sigara içmezler ama birçok fotoğrafta niye ağızlarında sigarayla poz verdiklerini de çok iyi biliyoruz.”

Rambo’dan özür mektubu

Kural, ünlü oyuncu Sylvester Stallone’nin de kendisinden özür dilediğini belirtti. Kural, “Amerika’da burslu okurken bir yandan da sinema okuluna gidiyordum. O dönemden arkadaşım Sylvester Stallone yıllar sonra bana bir mektup gönderdi. Ben, Rambo 1’den Rambo 5 filmine kadar tütün şirketlerinden 500 Bin Dolar para aldım. Çocukları sigaraya alıştırdım, özür dilerim dedi.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz