Ramo 1. bölümden çarpıcı fragman! Ramo dizisi nerede çekiliyor? İşte Ramo konusu ve oyuncuları

Show TV'nin iddialı dizisi Ramo, 1. bölümüyle 14 Ocak Salı akşamı ekranda olacak. Show TV’de yayınlanmaya başlayacak dizide, efendisine başkaldıran Ramo’nun sıra dışı öyküsü anlatılırken, aynı zamanda tüm bu engellerin arasında filizlenen Ramo ile Sibel’in aşkı, seyirciyi derinden etkileyecek. Peki Ramo dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Ramo nerede çekiliyor? İşte Ramo 1. bölümden özel fragman.

Senaryosunu Yılmaz Şahin’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın’ın oturduğu, gerçek olaylardan esinlenilerek yaratılan ‘Ramo’ için geri sayım sona erdi. BKM’nin Show TV için hazırladığı ve Murat Yıldırım’ı tam 4 yılın ardından dizi setlerine döndüren yapım, yılın en iddialı işlerinden biri olarak ilk bölümüyle 14 Ocak Salı akşamı saat 20.00’da Show TV ekranlarına gelecek. Yıldırım’la birlikte Esra Bilgiç, İlker Aksum, Yiğit Özşener, Görkem Sevindik, İdil Fırat, Cemre Baysel, İlhan Şen, Sacide Taşaner ve Macit Koper gibi önemli oyuncuları buluşturan dizinin çekimleri Adana’da gerçekleşiyor.

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, Murat Yıldırım’ın başrolünde yer aldığı dizi, izleyicileri Adana Taşköprü’ye götürecek. Aile, adalet, intikam, dostluk ve aşk temalarının işlendiği ‘Ramo’ çok konuşulacak.

RAMO NEREDE ÇEKİLİYOR?

Murat Yıldırım'ın iddialı dizisi Ramo, Adana'daki mahallelerde çekiliyor.

RAMO DİZİSİNDE KİM HANGİ ROLDE?

RAMO - MURAT YILDIRIM

Kanla değil sevgiyle bağlanan sımsıcak bir ailenin gözü kara lideri. Zeki, iş bitirici, kendine has yöntemleri olan biri. Düşmanlarına karşı acımasız, sevdiklerine ve mazlum insanlara karşı merhametli, fedakar bir adam. Geçmişi bir zırh gibi kuşanan Ramo’nun, ailesi için yapamayacağı şey yoktur. Fakat sevdiklerini korumak için aldığı kararlar hem kendini hem de ailesini büyük bir savaşa sürükleyecektir. Bu sırada aşka da sürüklenecektir.

SİBEL - ESRA BİLGİÇ

Yeraltı dünyasının patronu Cengiz’in (Kerem Atabeyoğlu) kızı. Aklı başında, iyi eğitim almış, cesur ve güçlü bir kadın. Çok sevdiği babasına ve ailesine karşı açılan beklenmedik savaş, Sibel’in hayatını kökten değiştirir. Kim dost, kim düşman ayırt edemez. Tüm bu karışıklığın içinde yaşadığı asıl savaş ise ruhundadır: Aşk mı, nefret mi?

HASAN - İLKER AKSUM

Ramo’nun ağabeyi. Saf, temiz, deli dolu bir adam. Hırslarından arınmış, eşiyle ve çocuklarıyla mutlu bir hayat sürüyor. Ailesi için kendini ateşe atmaktan çekinmeyen biri. Ramo’yu her daim destekleyip onun yanında duracak olan insanlardan.

YAVUZ - YİĞİT ÖZŞENER

İstanbul’daki babaların babası Cihangir Bey’in özel danışmanı, sağ kolu. Oldukça akıllı, ihtiyatlı bir adam. Adana’daki rekabet ortamı kızışıp sevkiyatlar sekteye uğrayınca Adana’ya gönderilir. Ramo’yu ve ailesini daha yakından tanır ve onlarla arasında özel bir bağ oluşur. Ancak karanlık geçmişi ve hizmet ettiği adam peşini bir türlü bırakmayacaktır.

BOZ - GÖRKEM SEVİNDİK

Ramo’nun mahalleden en yakın arkadaşı, sırdaşı, yoldaşı… Çocukken başına gelen bir felaket yüzünden anasız babasız kalır. Ona Ramo’nun ailesi sahip çıkar. Bu yüzden kardeş gibi büyürler. Bileği kadar kuvvetli olan öfkesi, herkesin kaderini değiştirecek bir yumruk atmasına sebep olur. Ve atılan o yumruk, yıllar önce olduğu gibi yine en çok kendisini yaralar!

FİDAN - İDİL FIRAT

Ramo’nun halası. Sözü geçen, hakkaniyetli, akıllı ve bir o kadar da renkli, eğlenceli bir kadın. İnanılmaz sezgileri ve zekasıyla, aile arasındaki dengeyi en iyi sağlayan kişi. Ramo’yla sarsılmaz bir bağ vardır aralarında. Öyle ki konuşmadan anlaşırlar. Anlaşamadığı tek mesele ise aşktır. Geçmişinde nice gönül işleri olan Fidan’ın bu meselede diyeceği çok şey vardır… ve yaşayacağı!

RAMO 1. BÖLÜM KONUSU

Ramo’nun 14 Ocak Salı akşamı ekrana gelecek ilk bölümünde Adanalı olan Ramo ve ailesi, uzun yıllar pamuk tüccarlarına ırgatlık yapmıştır. Şimdiyse Çukurova’nın tamamına hâkim olan bir ailenin gayrimeşru işlerini yapmak zorundadır. Ramo ve ailesi, Adana’da yoksul, belalı ve bir o kadar eğlenceli olan bir mahallede kendi kuralları, kendi yasaları ile yaşarlar.

Cesareti ve zekâsıyla işlerin yürümesini sağlayan kişi ise Ramo’dur.

Gözükara bir delikanlı olan Ramo, ailesinin hak ettiği insanca muameleyi görmesi için, ne pahasına olursa olsun bu adaletsizliğe son vermeye karar verir.

Ramo, çalıştıkları aileye karşı isyan etmek niyetindedir. Ancak aile meclisi buna izin vermez. Fakat Ramo ailesine rağmen harekete geçer. Ve isyan ateşinin ilk fitilini yakar.

Bu yolda Ramo’yu en çok zorlayan şey patronunun kızı Sibel’dir… Birbirlerine duydukları aşkı bastırmak ikisi için de zorlaşmaktadır zira. Ramo tüm aksiliklere rağmen hedefine doğru adım adım ilerlerken, en yakın arkaşı Boz’un yaptığı bir hata tüm planlarını alt üst eder.

Can dostunun yaptığı hata yüzünden, Ramo hayatının en zor kararıyla karşı karşıyla kalacaktır…

Ramo, 14 Ocak Salı akşamı saat 20.00’de ilk bölümüyle Show TV’de

RAMO DİZİSİ OYUNCULAR KİMLER?

Senaryosunu Yılmaz Şahin’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın’ın oturduğu dizide ‘Ramo’ karakterine can veren Murat Yıldırım dışında Esra Bilgiç, İlker Aksum, Yiğit Özşener, Görkem Sevindik, İdil Fırat, Cemre Baysel, İlhan Şen, Sacide Taşaner ve Macit Koper gibi oyuncular yer alıyor.

Anahtar Kelimeler: