Raul yine hayal kırıklığına uğradı

İspanya Milli Takım Teknik Direktörü Luis Aragones, Real Madrid'in yıldızı Raul'ü bir kez daha hayal kırıklığına uğrattı.

İspanya Milli Takımı'nın Danimarka ve İzlanda'yla yapacağı 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası gurup eleme maçlarının aday kadrosu açıklanırken, kadroya alınmayı bekleyen Raul bir kez daha hayal kırıklığına uğradı.

Teknik Direktör Luis Aragones, geçtiğimiz Ekim ayından beri milli takım kadrosuna çağırmadığı Raul'ü yine kadroya almadı. Raul, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada bu kez kadroya alınmayı umduğunu söylemişti. İspanyol futbolunun önemli isimlerinden olan ve Real Madrid'de kaptanlık yapan Raul, özellikle İspanya'nın 24 Mart'ta Real Madrid'in stadyumu Santiago Bernabeu Stadyumu'nda yapacağı Danimarka maçını kadroya çağırılması için bir şans olarak gördüğünü söylemişti.

Reklam
Reklam

Aragones, forvet hattı için Valencia'nın üçlüsü Fernando Morientes, David Villa ve Miguel Angel Angulo'yla birlikte Atletico Madrid'in yıldızı Fernando Torres'i kadroya davet etti.

Euro 2008 elemelerinde F Gurubu'nda istikrarsız bir görüntü çizen Aragones'in takımı 3 maçta elde ettiği 3 puanla beşinci sırada yer alıyor. F Gurubu'nun zirvesinde ise dört maçta 12 puan toplayan İsveç yer alırken, Danimarka 3 maçta topladığı 7 puanla ikinci, Kuzey İrlanda üçüncü, Letonya ise dördüncü sırada yer alıyor. 24 Mart'ta Danimarka'yla karşılaşacak olan İspanya, dört gün sonra İzlanda'yla mücadele edecek.

Aragones'in kadroya çağırdığı isimler :
Kaleciler: Iker Casillas (Real Madrid), Jose Manuel Reina (Liverpool/İngiltere)

Savunma Oyuncuları: Antonio Lopez (Atletico Madrid), Sergio Ramos (Real Madrid), Joan Capdevila (Deportivo La Coruna), Angel David Lopez (Celta Vigo), Javi Navarro (Sevilla), Carlos Marchena (Valencia), Carles Puyol (Barcelona), Juanito (Real Betis)

Orta Saha Oyuncuları: Francesc Fabregas (Arsenal/İngiltere), Xavi Hernandez,
Andres Iniesta (Barcelona), Xabi Alonso (Liverpool/İngiltere), David Silva, David Albelda (Valencia)

Reklam
Reklam

Forvet Oyuncuları: Fernando Morientes, David Villa, Miguel Angel Angulo (Valencia), Fernando Torres (Atletico Madrid)".