Rayo Vallecano – Atletico Madrid canlı yayın Lig TV 2’de

La Liga’da Rayo Vallecano – Atletico Madrid canlı yayın Lig TV 2 kanalından izlenebilecek. La Liga’da futbol heyecanı Lig TV canlı yayınlarıyla sürüyor. İşte maçla ilgili tüm detaylar.

İspanya La Liga 17.haftasında Rayo Vallecano – Atletico Madrid canlı yayın Lig TV 2 ekranlarından izlenebilecek. Lig TV 2 canlı yayınlarıyla futbol heyecanı devam ediyor. Lig TV 2 canlı yayın akışında bugün La Liga’daki önemli maçlardan biri olan Rayo Vallecano – Real Madrid karşılaşması yer alıyor. Teresa Rivero Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 19:15’te başlayacak. Hakem Jose Sanchez Martinez’in düdük çalacağı karşılaşma öncesi iki takımda da önemli eksikler bulunuyor.

[**

**](https://www.mynet.com/spor/iddaa/puandurumu?ligid=20?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=haber)

Reklam
Reklam

Atletico Madrid bu sezonda da şampiyonluk mücadelesini sürdürüyor. Geride kalan 16 hafta sonunda, bir maç eksiği bulunan lider Barcelona’yla birlikte 35 puan toplayan Atletico Madrid, ligde ikinci sırada yer alıyor. Diego Simeone’nin öğrencileri ligde geçen hafta beklemediği bir mağlubiyet almıştı. Malaga deplasmanında sahaya çıkan A.Madrid maçı 1-0 kaybetmiş ve şampiyonluk yolunda çelme yemişti. Bu maça da mutlak favori çıkan Atletico Madrid’te önemli eksikler göze çarpıyor. Sakatlıkları bulunan Tiago Mendes ve Lucas bu maçta forma giyemeyecek isimler. Cezası bulunan Gabi ve Filipe Luis de bu maçta yoklar.

Ev sahibi Rayo Vallecano ise ligde kötü günler geçiriyor. 16 maçta toplanan 14 puanla ligin 18.sırasında yer alan R.Vallecano’nun teknik direktörlüğünü Paco Jemez yapıyor. Ligde oynadığı son 3 maçı da kaybeden Vallecano geçen hafta şok bir mağlubiyet yaşadı. Real Madrid deplasmanında sahaya çıkan Vallecano sahadan 10-2 gibi tarihi bir hezimetle ayrıldı. Ev sahibi ekip son 7 maçtır da kalesini gole kapatamıyor. Tono Martinez’in sakatlığının yanı sıra; Raul Baena, Tito ve Nacho Martinez cezaları nedeniyle bu akşam forma giyemeyecek isimler.

Reklam
Reklam

RAYO VALLECANO – ATLETİCO MADRİD MUHTEMEL 11’LER

STAT: Teresa Rivero

SAAT: 19:15

YAYIN: Lig TV 2

RAYO VALLECANO: Yoel; Quini, Antonio Amaya, Ze Castro, Nacho Martinez; Jozabed, Roberto Trashorras; Bebe, Pablo Hernandez, Lass; Javi Guerra.

ATLETİCO MADRİD: Jan Oblak; Juanfran, Josema Gimenez, Diego Godin, Guilherme Siqueira; Oliver, Saul, Thomas, Koke; Antoine Griezmann, Fernando Torres.