Real Madrid kendine geldi

İspanya La Liga'da sıkıntılı günler geçiren Real Madrid, kendi sahasında karşılaştığı Cadiz karşısında yenik duruma düşmesine rağmen maçı kazanarak rahat bir nefes aldı.

Real Madrid, İspanya'da dün gece 1-0 yenik duruma düşmesine rağmen yıldız oyuncularının attığı güzel gollerle Cadiz'i 3-1 mağlup etmeyi başardı. İlk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanan maçın 2. yarısında Cadiz'in attığı şok golle yenik duruma düşen Madrid, 5 dakika içerisinde Roberto Carlos'un frikik golü ve David Beckham'ın attığı gollerle durumu bir anda lehine çevirmesini bildi. Real Madrid'in Sabtos'ta büyük umutlarla transfer ettiği Robinho ise takıma katıldığından beri belki de en güzel oyununu ortaya koyarken takımının da son golüne imza attı. Maçın ardından basın toplantısı düzenleyen Real Madrid Teknik Direktörü Juan Ramon Lopez Caro ise takımının son haftalarda oynadığı oyunu beğendiğini ve daha iyi olacaklarını söyleyerek, "Benim için bu gece en önemli şey, takımın oynadığı pozitif futbol ve takım ruhu. Takımda bana göre herkes işini iyi yaptı" dedi. Real'in Brezilyalı yıldızı Robinho ise açıklamasında, "Biz, hatalar yaptık ancak şimdi doğruları bulmaya başladık. Roberto Carlos ve David Beckham dünyanın en iyi serbest vuruşçuları olduklarını attıkları gollerle gösterdiler" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Real Madrid'in son haftalarda güzel futbol oynamaya başlaması ve galip gelmesi ise İspanya basınında da çıkan haberlerde kendisini hissettirmeye başladı. Uzun bir süredir Real Madrid'li futbolcuları ağır bir dille eleştiren İspanya basını alınan sonuçların ardından, takımda bazı şeylerin değiştiğini ve takım ruhunun tekrar geri geldiğini yazmaya başladı. İspanya'da yayın yapan günlük spor gazetesi Marca, 'Real Madrid şimdi kendini buluyor' derken Real Madrid'in profesyonel bir duruş sergilemeye başladığını ifade etti.