"Real Madrid maçında oynamak istiyorum"

Muslera, “Sakatlığımın bu kadar ciddi olabileceğini tahmin etmezdim. Tek amacım Madrid’de veya milli takımda forma giyebilmek” dedi.

Galatasaray’ın tecrübeli kalecisi Fernando Muslera, hem sakatlığı ile ilgili açıklamalar yaptı hem de Galatasaray ve Uruguay Milli Takımı’nın geleceği hakkında konuştu. GS TV’ye konuşan Muslera’nın röportajından satırbaşları şöyle oldu...

- Meslektaşım Eray’ı kendine güveni ve performansından ötürü kutluyorum. Genç yaşına rağmen hiç sırıtmıyor kalede. Bu da beni sevindiriyor. Beklenmedik bir sakatlık yaşadım. Bu kadar ciddi olacağını tahmin etmiyordum. Bir an önce sahalara dönmek, takımımla maça çıkmak istiyorum. Real Madrid maçına çıkmak veya milli takımda oynamak istiyorum.

Reklam
Reklam

‘Erken dönemezdim’

- Doktorla yaptığımız her konuşmada ona teşekkür ediyorum. Beni hemen sahaya sürmedi, tedavimi yaptı dinlendirdi. Basında ‘Daha erken oynayabilirdi’ yorumları varmış. Bu sakatlığın kimse bu kadar zor olacağını beklemiyordu. Kesinlikle önceki maçta oynama şansım yoktu.

- Rakibimizle aramızda puan farkı var ama bunu bir kenara bırakmamız lazım. Maç maç bakıp her maçtan 3 puan almamız gerekiyor. Uruguay’la Dünya Kupası’na gideceğim için çok mutluyum. Brezilya’daki kupada kendi adımıza ve ülkemiz için çok iyi işler yapacağımızı düşünüyorum.