Real Madrid'den yalanlama

Real Madrid Kulübü Başkan Yardımcısı Emilio Butragueno, son günlerde basında çıkan haberleri yalanlayarak, Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger ile ilgilenmediklerini söyledi.

Konuyla ilgili olarak BBC'ye açıklamalarda bulunan Emilio Butagueno, "Wenger şu anda Arsenal'in teknik direktörüdür. Ve biz bu yüzden onlara saygı duymak zorundayız" dedi. Arsene Wenger'in Arsenal Kulübü ile sözleşmesinin devam ettiğine dikkat çeken Butragueno, "Kontratı hala devam ediyor. Bu nedenden dolayı onunla bu konu hakkında konuşmadık. Belki bu hafta menajerler ile bir görüşme yapıp bir karar verebiliriz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Şampiyonlar Ligi 2. turunda Arsenal'le eşleşmelerine de değinen Emilio Butragueno, "Arsenal ile oynayacağımız her 2 maçta gerek taraftarlar açısından gerekse futbolun güzelliği açısından oldukça ilginç olacak. 2 takımda ofansif futbol oynamayı sevdiği için 2 mükemmel maç izleyeceğimize eminim. Arsenal çok güçlü bir takım ve Arsene Wenger çok tecrübeli bir teknik adam. İlk maçı kendi evimizde oynayacağız ve bu yüzden bu maçı kazanmalıyız" şeklinde konuştu.