Realkom’dan Üniversite Hastanesi'ne büyük katkı

Sigaraya bağlı solunum sıkıntısı çeken hastalar için, daha büyük tıbbi ve cihaz desteği öncesinde, solunum...

Sigaraya bağlı solunum sıkıntısı çeken hastalar için, daha büyük tıbbi ve cihaz desteği öncesinde, solunum desteği sağlayan 5 adet klinik Tip (BİPAP) cihazı Realkom firmasınca Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Göğüs Hastalıkları Kliniği'ne bağışlandı.
Solunum sıkıntısı çeken hastaların tedavisinde kullanılacak cihazların teslimi için Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu’nu makamında ziyaret eden Realkom Düzce Bölge Müdürü Mutlu Kayan, Mali İşler Müdürü Ömer Gürler ve firma danışmanlarından Ardahan Demir’e Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Ercan ve Araştırma Hastanesi Başhekim Vekili Doç. Dr. Öner Balbay ve Rektör Danışmanı Doç. Dr.Recep Özmerdivenli tarafından plaketleri verildi.
Plaket töreni sonrasında konuşma yapan Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, Realkom firmasının Genel Merkez yönetimindekiler de dahil olmak üzere tüm idarecilerine teşekkür ederek, yapılan bu hayırlı bağışın özellikle Ramazan ayında yapılmış olmasından dolayı sevabının büyük olacağını söyledi. Araştırma Hastanesi'ne bağışlanan tıbbi cihazların solunum sıkıntısı çeken hastalar için büyük önem taşıdığını, bu ve buna benzer işbirliklerinin devam etmesini arzuladığını dile getirdi.
Realkom Düzce Bölge Müdürü Mutlu Kayan, Düzce Üniversitesi ile her alanda yürüttükleri işbirliklerine sürekli yenilerini eklemekten ve Üniversite ile birlikte bölgenin yanında olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, bağışlanan solunum destek cihazlarının vatandaşlara hayırlı olmasını diledi. Plaket töreni ve teşekkür konuşmalarının ardından söz alan Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekim vekili Doç. Dr. Öner Balbay cihazlar hakkında teknik bilgiler verdi. Realkom firmasınca Göğüs Hastalıkları Kliniğine bağışlanan ve solunum sıkıntısı çeken hastaların tedavisinde daha ağır tıbbi müdahaleler öncesinde büyük destek sağlayan yaklaşık maliyeti 50 bin lira olan ve aynı anda günde 5 hastaya, ayda 50 hastaya ve yılda yaklaşık 300 hastaya hizmet verecek cihazların hayati önemine vurgu yaparak Realcom firmasının tüm yetkililerine teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz