Recai Kutan Ve Kızılay Derneği'nden Valiye Ziyaret

Malatya Valisi Vasip Şahin’e iki ziyaret gerçekleştirildi. Saadet Partisi (SP) eski Genel Başkanı...

Malatya Valisi Vasip Şahin’e iki ziyaret gerçekleştirildi. Saadet Partisi (SP) eski Genel Başkanı Recai Kutan, Vali Vasip Şahin’i ziyaret etti.

İnönü Üniversitesi’nde “Türkiye: Nereden Nereye?” konulu konferans vermek için memleketi Malatya’ya gelen Recai Kutan, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Cemil Çelik ve Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk ile birlikte Vali Vasip Şahin’i makamında ziyaret etti. kutan, Vali Şahin’in göreve başlamasından sonra Malatya’ya ilk kez geldiğini belirterek görevinde başarılar diledi.

Reklam
Reklam

Vali Şahin ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kutan'a kayısı hediye etti.

Bu arada, geçtiğimiz günlerde yapılan seçimle yönetime yeni gelen Kızılay Derneği Malatya Şube Başkanı Umut Yalçın ve Yönetim Kurulu Üyeleri Vali Vasip Şahin’i makamında ziyaret etti.

Başkan Yalçın, “Kızılay’ın yeni yönetimi olarak sayın valimizi ziyarete geldik, bu güne kadar Kızılay’a ve Malatya’ ya göstermiş olduğu ilgi ve desteğe teşekkürlerimizi sunmak için ve yine inşallah 2013 yılında Kızılay olarak Malatya ilinde yapmayı düşündüğümüz kapsamlı projelerimiz var. Bu güne kadar bununla ilgili desteklerini gördük, bundan sonrada desteklerini göreceğimizi düşündüğümüz için peşinen teşekkür etmeye geldik” dedi.

Vali Şahin de, "Kızılay yeni yönetiminin hayırlı olmasını diliyorum, hoş geldiniz. Kızılay önemli bir sivil toplum kuruluşumuz. Artık Dünya standartlarında ve Dünya kalitesinde hizmet üreten, paydaşlarla ve aynı kulvarda koştuğu uluslararası kuruluşlarla çok rahat yarışabilen ve Dünya’nın takdiri toplamış bir kurum olması münasebetiyle de göğsümüzü kabartan bir kuruluş. Malatya’ da da bundan önce olduğu gibi bundan sonra da aratarak ve daha da kalitelendirerek hizmetlerini sürdüreceğine inancım sonsuz, sizlerin de ekip olarak bu işe inanmış olmanızdan dolayı tebriklerimi sunuyorum, başarılar diliyorum” İfadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: