Recep Barut: Turizmde Marka Olan Manavgat Futbolda Da Marka Olacak

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Evrenseki Beldesi Belediye Başkanı Recep Barut, ilçede spora yapılan yatırımlarla turizmde...

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Evrenseki Beldesi Belediye Başkanı Recep Barut, ilçede spora yapılan yatırımlarla turizmde olduğu gibi sporda da marka olmada iddialı olduklarını söyledi.

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD)'nin Manavgat'ın Side beldesinde bulunan Sueno Hotel'de 1. Veteranlar Futbol Turnuvası'nın açılışında konuşma yapan Barut, Manavgat Belediyesi, Side ve Evrenseki Belediyesi olarak, turizm şehrinde antrenör ve futbola ömürlerini adamış duayenleri turizm şehrinde ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Evrenseki olarak, turizm kadar futbol yatırımlarına da özel önem verdiklerini belirten Barut, geçtiğimiz günlerde 4. Vodafone Uluslararası Evrenseki Cup'ı Manavgat'ta yaparak, dünyanın değişik ülkelerinden gelen 70 altyapı takım sporcularını bölgede ağırladıklarını kaydetti.

Reklam
Reklam

Barut, "İnancım odur ki turizmde marka olan Manavgat, sporda da kısa sürede ismini dünyaya duyuracaktır. Bölgemizde belediyelerimiz spor yatırımlarımıza özel önem veriyor. Sayın Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 5 bin kapasiteli stadyum yaptırıyor. Bunun yanı sıra Çolaklı, Ilıca, Sarılar ve Side belediyeleri de spor yatırımları var." diye konuştu.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de yaptığı konuşmada, Türk futboluna emeği geçmiş duayen sporcuları Manavgat'ta ağırlamaktan onur duyduklarını söyledi. Türkiye genelinde olduğu gibi Manavgat halkının da futbola özel ilgisinin olduğunu belirten Sözen, Kum mevkiine 5 bin kişilik stadyum yaptırdıklarını, temmuz ayında bitince ikinci etap yapımlarıyla kapasiteyi 13 bine çıkaracaklarını kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: