Recep Bölükbaşı: “hayal Kırıklığına Uğradık”

Bursaspor 2. Başkanı Recep Bölükbaşı, Beşiktaş maçında hakemin penaltı kararını eleştirerek, “Aldatmaya yönelik bir hareketti....

Bursaspor 2. Başkanı Recep Bölükbaşı, Beşiktaş maçında hakemin penaltı kararını eleştirerek, “Aldatmaya yönelik bir hareketti. Hakemin kararını görünce hayal kırıklığına uğradık” dedi.

Yeşil-beyazlı ekip, Süper Lig’in 11. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile 3-3 berabere kaldı. Karşılaşmanın 66. dakikasında maçın hakemi Fırat Aydınus’un Beşiktaş lehine verdiği penaltı kararı yeşil-beyazlı camiada tepkilere yol açarken, Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Recep Bölükbaşı kulübün resmi televizyonuna yaptığı açıklamada, “Ferhat’ın kaçırdığı son pozisyonda ağzımda su kalmadı. Son zamanlarda Türkiye böyle bir maç izlemedi. Çok zevkli ve çok heyecanlı geçti. Basket maçı gibi oldu. Hakem faktörü de var tabii ki. O pozisyon penaltı değildi. Aldatmaya yönelik oldu ama hakem penaltı noktasını gösterince hayal kırklığına uğradık. Beşiktaş’ın golünde de ofsayt vardı. Yazık oldu” dedi.

Reklam
Reklam

“ZİRVE TAKIMIYIZ”

Bursaspor’un eski günlerine döneceğine inandığını ifade eden Bölükbaşı, “Futbolcularımızın alınlarından öpüyorum. İnşallah bu başlangıç olur. Lig maratonu çok uzun. Bursaspor’un eski günlerine döneceğini inanıyorum. Zirve takımıyız. Bu çocukların kazanma azmini gördükten sonra iyi yerlerde olacağımıza inanıyorum. Yenmeye inanmıştık ama olmadı” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: