Recep İvedik 3 nerede ve ne zaman çekildi? Recep İvedik 3 filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Şahan Gökbakar’ın Recep İvedik 3’ filmi!

17 Temmuz akşamı Kanal D ekranlarında kahkaha tufanı esecek. Recep İvedik serisinin üçüncü filmi olan ‘Recep İvedik 3’ gişe rekortmeni olma özelliğini televizyonda da sürdürmek istiyor. Yönetmen koltuğunda Şahan Gökbakar’ın kardeşi Togan Gökbakar’ın oturduğu Recep İvedik 3 filminde; Recep yepyeni komik maceralara adım atıyor.

12 Şubat 2010 tarihinde vizyona giren Recep İvedik 3 filmi toplam 28. 712.099 TL gişe hasılatıyla döneminin rekoruna imza attı. Başrolünü Şahan Gökbakar’ın canlandırdığı Recep İvedik 3 filminin yapımcılığını Fatih Aksoy üstlendi. Recep İvedik 3 filminin fragmanın ekrana gelmesinden sonra izlemeyenler ve yeniden izlemek isteyenler araştırmalarını arttırdı.
Türk sinemasının yerli komedi karakterleri arasında fenomen haline dönüşen Recep İvedik serinin üçüncü filminde her zamankinden farklı bir ruh haliyle izleyicisinin karşısına geçti. Tüm melankolik haline rağmen Recep İvedik replikleri "agresefim, kompleksiyim" diyerek seyircisini gülümsetmeyi başardı.
Peki Recep İvedik 3 nerede çekildi? Recep İvedik 3 ne zaman vizyona girdi? Recep İvedik 3 filminin konusu nedir? Recep İvedik 3 oyuncu kadrosunda hangi isimler rol alıyor?

Reklam
Reklam

Recep İvedik 3 Konusu

Recep İvedik (Şahan Gökbakar) babaannesinin vefat etmesinden sonra kendisini bir boşlukta hisseder. Ağır bir melankoli ve depresyona giren Recep İvedik kendisini daha iyi hissetmek için alternatif yollar aramaya başlar. Koca karı ilaçları, medyum ve psikolog görüşmeleri ne yazık ki Recep’in sıkıntısına çare bulamaz. Recep tek başına depresyonun dibini yaşarken bir anda kapısı çalar ve uzaktan akrabasının kızı Zeynep (Zeynep Çamcı) karşısında gözükür. Zeynep’i tanımayan Recep akrabasını arar ve durumu ona sorar. Zeynep üniversitede okumak için İstanbul’a yeni gelmiştir ve babası yeni bir yer bulana kadar Recep’ten kızına göz kulak olmasını ister.
Depresyonun gölgesindeki Recep Zeynep’e kendi kızı gibi göz kulak olmaya başlar. Ancak Recep’in kendine has tarzı ve konuşma şekli ikilinin başına birbirinden komik olayların gelmesine neden olur. Recep ve Zeynep hayatın anlamını çözmek için birbirinden farklı sosyal aktiviteler yapmaya başlar.

Reklam
Reklam

Recep İvedik 3 Oyuncuları

Recep İvedik 3 filminin başrollerini Recep rolüyle Şahan Gökbakar ve Zeynep rolüyle Zeynep Çamcı üstleniyor. Filmin kadrosunda ikiliye Sevim Yatlılar, Mehmet Yumurtacı, Volkan Cal, Deniz Bozkurt, Murta Mahmutyazıcıoğlu, Oktay Dener, Vahdet Çakar, Mehmet Önder, Dilara Yüzer, Aslı Nişancı, Turgut Tunçalp, Fatma Edizer, Başar Doğusoy ve Bekir Tosun eşlik ediyor.

Recep İvedik 3 filmi nerede çekildi? Ne zaman vizyona girdi?

Recep İvedik 3 filmi 2010 tarihinde vizyona girdi. Çekimleri İstanbul’un değişik semtlerinde devam eden film için ekstradan platolar kuruldu.

Zeynep Çamcı Kimdir?

Recep 2 filminde barista olarak ilk kez tanınan Zeynep Çamcı, 11 Aralık 1986 doğumludur. Gittikçe aratan hayran kitlesi ise güzel yıldız için “Zeynep Çamcı kaç yaşında” sorusunu soruyor. Genç oyuncu şu anda 24 yaşındadır. Zeynep Çamcı aslen İzmirlidir. Ünlü ismin doğum yeri ise Bodrum olarak biliniyor. Zeynep Çamcı’nın dizileri arasında; Adı Zehra, Kara Yazı, Seviyor Sevmiyor, Camının İçi, Beni Böyle Sev, Adını Feriha Koydum Emir’in Yolu, Leyla ile Mecnun, Gece Gündüz yerini alıyor. Zeynep Çamcı filmleri arasında ise; Recep İvedik serileri dışında Deliha, Meryem ve Güneşin Karanlığı bulunuyor.

Reklam
Reklam
Anahtar Kelimeler: