Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geçici Işçi Alacak

RİZE (AA) – Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nin üniversitenin çeşitli birimlerinde çalıştırılmak üzere geçici işçi alacağı bildirildi.

RİZE – Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nin üniversitenin çeşitli birimlerinde çalıştırılmak üzere geçici işçi alacağı bildirildi. Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, ayda 29 gün ve yılda 60 günü geçmemek üzere Eylül-Ekim dönemi için 12 adet geçici işçi alımının yapılacağı belirtildi. Açıklamada, söz konusu işçilerin, geçici işçi çalıştırılmasına ilişkin kamu kurum ve kuruluşlarına işçi alınmasında uygulanacak usul ve esaslar hakkındaki yönetmeliğinin 12. maddesi gereği sözlü sınavla alınacağı belirtilerek, adayların belirlenmesi için 24 Temmuz Çarşamba günü saat 14.00’da Rektörlük Toplantı Salonu'nda noter huzurunda kura çekiminin gerçekleştirileceği kaydedildi.

Reklam
Reklam
</amp-ad>

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz