Red Bull X-Fighters Jams Heyecanı İzmir'i Sarıyor

Tüm dünyanın ilgiyle izlediği serbest stil motokros yarışı(FMX) Red Bull X-Fighters heyecanı bu yıl Türkiye'yi...

Tüm dünyanın ilgiyle izlediği serbest stil motokros yarışı(FMX) Red Bull X-Fighters heyecanı bu yıl Türkiye'yi sarıyor.

Ankara, İzmir ve Antalya'da düzenlenecek olan gösteri niteliğindeki Red Bull X-Fighters Jam'ler yalnızca bu şehirlerdeki sporseverlere unutulmaz anlar yaşatmakla kalmayacak; aynı zamanda tüm ülkeyi, 16 Haziran'da İstanbul'da Yedikule Zindanları'nda düzenlenecek olan Red Bull X-Fighters Istanbul 2012 yarışına hazırlayacak. Akrobatik hareketleriyle yerçekimine meydan okuyan Red Bull X-Fighters sürücüleri 15 Mayıs'ta Ankaralılarla, 18 Mayıs'ta İzmirlilerle, 20 Mayıs'ta Antalyalılarla buluşacak. Red Bull X-Fighters Jam'ler ücretsiz olarak izlenecek.

Reklam
Reklam

Yer çekimine meydan okuyan yetenekli serbest stil motosiklet (FMX) sürücüleri Red Bull X-Fighters Jams gösterileriyle akrobasinin, kontrolün ve gözü karalığın sınırlarını zorlayacak. Red Bull X-Fighters'ın uluslar arası yarışlarından farklı olarak, Red Bull X-Fighters Jam'ler daha çok gösteri niteliğinde oluyor. Daha önce Red Bull X-Fighters'ın düzenlenmemiş olduğu şehirlerde, sporseverler serbest stil motokrosun (FMX) büyülü dünyasıyla tanışıyor.

11 yıl önce, özellikle motosiklet tutkunlarının rüyası olarak ortaya çıkan Red Bull X-Fighters, zaman içinde motosikletle ilgilenmeyen milyonlarca insanın da en çok keyif aldığı gösterilerden biri haline geldi. Serbest stil motokrosu(FMX) organize bir müsabaka haline getiren yarışma formatı tüm dünyada farklı kitlelerden insanların ilgisini çekmeyi başardı. Motosikletleriyle akrobasinin sınırlarını zorlayan serbest stil motokros sürücüleri, gösterilerini son 11 yıldır dünyanın en ilgi çekici mekânlarında gerçekleştirirken, şampiyonluk için kıyasıya mücadele ettiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: