Redbox’ın windows 8 uygulaması yayınlandı

Film ve oyunları kiralamak daha kolay hale geldi. RedBox nihayet Windows 8 mağazasındaki yerini aldı.

Windows 8′in mağazası günden güne yeni uygulamalarla büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Özellikle büyük firmalar Windows 8 için uygulama geliştirerek kullanıcıların daha kolay şekilde erişmesini sağlayabiliyor ve daha fazla kullanıcıya kolaylıkla ulaşabiliyorlar.
Amerika’da son yıllarda büyük ilgi gören RedBox servisi birçok farklı platformda uygulamalarını çıkartmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Windows Phone için çıkartılan uygulamanın ardından şimdi de Windows 8 uygulaması yayımlandı. Söz konusu uygulama sayesinde yeni çıkmış olan filmler veya oyunlarla ilgili bilgi alabiliyorsunuz. Daha sonra ise size en yakın RedBox’ı bularak istediğiniz oyun veya filmi kiralayabiliyorsunuz. Ancak RedBox kiralama hizmeti şu an için Türkiye’de ne yazık ki hizmet vermiyor. Dolayısıyla Amerika’da yaşıyorsanız ve size en yakın kiralama yerini bulmak istiyorsanız işinize yarayabileceğini söyleyebiliriz.
Yaklşık 22.000′den fazla noktada hizmet veren Redbox, Amerika’nın en büyük film kiralama hizmetlerinden biri. Kolay erişimi olması, ucuz olması ve Amerika’nın hemen hemen her köşesinde bulunması sayesinde oldukça beğeni topluyor.

Reklam
Reklam