Reddit giriş: Reddit'e nasıl giriş yapılır? Reddit'e nasıl girilir?

İnternet kullanımının yaygınlaşması ve bilgi kaynaklarına ayrılan zamanın dijital bir şekilde yapılması Reddit gibi uygulamaların da artışını sağladı. 2005 yılında hizmet vermeye başlayan Reddit, kullanıcılarından aldığı katkılar ile önemli bilgi kaynaklarından biri oldu. Reddit platformu barındırmış olduğu arşiv sayesinde dijital dünyada büyük bir bilgi kaynağı hâline geldi.

Reddit'in, aylık olarak incelediği zaman milyonları geçen bir ziyaretçi sayısına sahip olduğu görülebiliyor. Reddit'e giriş yapabilmek için ise öncelikle platformun resmî sayfasına girilmesi gerekir. Daha sonra ise paylaşım, yorum ya da beğeni yapabilmek için platforma üye olmak gerekir. Reddit platformuna yalnızca içeriklere göz atmak ya da bilgi almak için girmek üyelik gerektirmez. Fakat paylaşım, beğeni, yorum yapmak ya da tartışmalara katılamak istiyorsanız Reddit'e kaydolmanız gerekir.

Reddit'e nasıl giriş yapılır?

Reddit, kullanıcılarına sunmuş olduğu tartışmalarıyla da dikkat çeken bir platform. Editörler eşliğinde kontrol altında tutulan tartışmalar yararlanabilecek bir ortam sağlıyor. Bu platforma giriş yapabilmek için ise bazı adımların takip edilmesi gerekiyor. Bu noktada Reddit giriş için takip edilmesi gereken adımlar şu şekilde sıralanabilir:

Reklam
Reklam
  • İlk adım, Reddit'in ana sayfasına giderek kayıt ol düğmesine tıklamaktır. Buraya tıkladıktan sonra e-posta adresi girilmelidir. Google veya Apple hesabıyla da oturum açılabilir. Daha sonra ise kullanıcı adı ve şifre belirlenir. Kullanıcı adı benzersiz, şifre ise güvenilir olmalıdır.
  • İkinci adım ise doğrulama adımı tamamlanmalıdır. E-posta adresi ile giriş yaptıysanız, Reddit tarafından gönderilen doğrulama e-postasını kontrol edip gönderilen linke tıklamanız gerekir. Bu işlem sayesinde hesabınızın güvenliği sağlanırken başkalarının da hesabınıza erişmesi engellenir.
  • Üçüncü adım ise ilgi alanlarına göre olan subredditleri takip etmektir. Subredditler farklı türden konuları ele alan Reddit topluluklarına verilen isimdir. Reddit'in alt toplulukları olan subredditler ile Reddit deneyimi kişiselleştirilebilir. Böyle ilgi alanınız olan konularla ilgili yapılan tartışmalara erişim sağlayabilirsiniz.

Reddit'e nasıl girilir?

Reddit, genel olarak topluluğun kurallarına uyma, kaliteli içerik paylaşma ve yapıcı bir şekilde katılım gösterme anlamlarına geliyor. Herhangi bir subreddit'e katıldığınız zaman yapmanız gereken ilk şey, o subreddit'in kurallarını okumak olmalıdır. Ayrıca Reddit platformunda kaliteli ve ilgi çekici içerikler paylaşmak oldukça önemlidir.

Reklam
Reklam

Fakat Reddit üye olmadan giriş yapıldığı zaman paylaşım yapılmaz. Reddit'e yalnızca içerik okumak ya da araştırdığınız bir konuda bilgi sahibi olmak için kullanıyorsanız üye olmadan giriş yapabilirsiniz. Reddit'e üye olmadan girebilmek için yalnızca Reddit sayfasına girmeniz yeterli olacaktır. Reddit kullanıcılarına katkı sunan tartışmalar sunduğu için, bir konu hakkında pek çok açıdan bilgi sahibi olabilmek mümkün hâle geliyor. Reddit dünyasına giriş yaptığınız zaman beğendiğiniz içerikler ile özet akışı oluşturabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler: