Refüjlerdeki palmiye ağaçları sökülüyor

Antakya’nın merkezi caddelerinden biri olan Atatürk Caddesinde bir dönem önce dikilen palmiye ağaçları kaldırılıyor. Antakya...

Antakya’nın merkezi caddelerinden biri olan Atatürk Caddesinde bir dönem önce dikilen palmiye ağaçları kaldırılıyor. Antakya Belediyesi, 'Prestij Caddeler Projesi' kapsamında Atatürk Caddesi’ndeki orta refüjde bulunan aydınlatma direkleri ve palmiye ağaçlarını kaldırıyor.
Özellikle palmiye ağaçlarını büyük bir titizlikle söken Antakya Belediyesi ekipleri, kökleriyle birlikte söktükleri ağaçları şehrin farklı noktalarına dikecek.
Atatürk Caddesi’nde yürütülen çevre düzenleme çalışmaları kapsamında ekipler daha önce yağmur suyu, içme suyu, kanalizasyon ve doğalgaz hattı gibi tüm altyapı eksikliklerini tamamlamış, ardından üst yapı çevre düzenleme faaliyetlerine geçmişti.
Caddede şu günlerde kaldırım düzenleme, çiçeklik, süs havuzları, bisiklet yolu oluşturma çalışmaları hızla sürerken, ekipler eşgüdümde yürütülen çalışmalar kapsamında orta refüjün kaldırılma faaliyetleri başladı.
Atatürk Caddesi’nin revize edilen yeni yüzünde aydınlatma direkleri cadde kenarlarında yer alıyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz