Rehabilitasyon Okulu Öğrencilerinden Kaymakam Doğan`a Ziyaret

Çorlu`da faaliyet gösteren Havuzlar Rehabilitasyon Okulu öğrencileri Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan`ı makamında ziyaret ettiler.Çorlu`da Havuzlar...

Çorluda faaliyet gösteren Havuzlar Rehabilitasyon Okulu öğrencileri Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğanı makamında ziyaret ettiler.

Çorluda Havuzlar Mevkiinde faaliyet gösteren Havuzlar Rehabilitasyon Okulu öğrencileri öğretmenleri Tuğba Özdener eşliğinde Çorlu İlçe Kaymakamı Hulusi Doğanı makamında ziyaret ettiler. Kaymakam Doğan`a çiçek takdim öğrenciler günün anısına bir de fotoğraf çektirdiler.

Kendisini ziyarete gelen rehabilitasyon okulu öğrencileri ile tek tek yakından ilgilenen Kaymakam Doğan çocuklara bir süre sohbet etti. Kaymakam Doğan, Tuğba Özdener`den de okul ve öğrencilerle ilgili bilgiler aldı.

Reklam
Reklam

Kaymakam Hulusi Doğan öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederek başarılar diledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: