Rehberler Odası Yöneticilerinden Rektör Kılıç’a Ziyaret

Nevşehir Rehberler Odası Başkanı Sami Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr....

Nevşehir Rehberler Odası Başkanı Sami Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç’ı makamında ziyaret etti.

Rektör Kılıç’a Nevşehir Rehberler Odası olarak gerçekleştirdikleri faaliyetler ve oda hakkında bilgiler veren Başkan Sami Yılmaz, Nevşehir Üniversitesi’nin bölge turizmine yönelik gerçekleştirmiş olduğu çalışmaların memnuniyet verici olduğunu ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç ise, Nevşehir Üniversitesi olarak her alanda olduğu gibi turizm alanında da nitelikli öğrencilerin yetiştirilmesine büyük önem verdiklerini belirtti. Rektör Kılıç ayrıca, bölge turizminin geliştirilmesine yönelik de çalışmalarda bulunduklarını sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: