Rehin Tutulan Polis

Bölücü terör örgütü tarafından kaçırılan polis Nadir Özgen'in ailesine ve özgürlüğüne kavuşması için internet üzerinden...

Bölücü terör örgütü tarafından kaçırılan polis Nadir Özgen'in ailesine ve özgürlüğüne kavuşması için internet üzerinden Ramazan Bayramı'ndan itibaren başlatılan imza kampanyası sona erdi.

Kendisinin de polis eşi olduğu için yardım etme zorunluluğu hissettiğini ifade eden Nuran Çal, imza kampanyasını internet üzerinden başlatarak duyarlı vatandaşlara imza atma çağrısında bulundu. Çal, iki ay boyunca internet üzerinde başlattığı 76 sayfalık imza kampanyasının çıktısını ve yazdığı mektubu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a da yolladı.

Reklam
Reklam

Çal, kendisine en çok yurt dışındaki vatandaşlardan destek geldiğini ifade ederek şöyle konuştu: "Birkaç gün önce internet üzerinden yürüttüğüm imza kampanyasını bitirdim. Okurlar bu imzaları merak ediyorlardı. Gündem çok yoğun olduğu için medyada çok fazla duyurulamadı fakat süre uzatılsaydı 10 binleri, 20 binleri geçeceğimize inanıyorum. 2010 imza toplandı. Yurt dışından gelen destekler çok fazlaydı." Kendisinin de polis eşi olduğu için polis memuru Nadir Özgen ve beraberinde rehin tutulan 25 kişinin serbest bırakılmasını istediğini ifade eden Çal, sözlerini şöyle sürdürdü: "Annelerin gözyaşları sevinç gözyaşlarına dönüşsün istiyorum. Tabiiki devletin elinden geleni yaptığına inanıyoruz. Fakat bu insanların bölücü terör örgütü PKK'nın elinden kurtarılması için bir adım daha atılması gerekiyor."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: